De Arendsoog Test | Camera-installaties | Special Products | Huren

Wat is de Arendsoog Test?
De Arendsoog Test is een grondige test waarmee de zwakke plekken van uw beveiligingssysteem blootgelegd worden. Door de ervaring met het maken van Ter Plaatse, leert Arendsoog wekelijks de nieuwe trucs van criminelen om beveiligingssystemen te omzeilen. Deze kennis wordt gebruikt in de Arendsoog Test.

Hoe werkt de Arendsoog Test?
Beveiliging is meer dan camera's ophangen. Vandaar dat de Arendsoog Test uit verschillende onderdelen bestaat:

  • Gesprekken met personeelsleden (volgens Arendsoog Protocol)
  • Gesprekken met management (volgens Arendsoog Protocol)
  • Controle van bedrijfsruimte(s)

Op basis van zowel de output van de gesprekken als de huidige beveiligingssituatie brengt Arendsoog binnen 14 dagen een adviesrapport uit, inclusief een persoonlijk adviesgesprek.

Kosten
De kosten van een Arendsoog Test hangen af van de omvang van het te testen object. Op basis van een voorgesprek schat Arendsoog in of voor de test één of twee dagdelen nodig zijn.

Arendsoog Test klein, inclusief advies € 1.000,= (excl. 19% BTW)
Arendsoog Test groot, inclusief advies € 1.450,= (excl. 19% BTW)

De Arendsoog Test is in de eerste plaats bedoeld voor bedrijven. Naast deze standaard test, zijn tailor made tests - bijvoorbeeld van het systeem bij u thuis - natuurlijk ook mogelijk; neem contact op met Arendsoog voor een offerte.

* Afname van Arendsoog-systemen op basis van het advies is optioneel maar absoluut geen vereiste! Uiteraard krijgt u na afname van de Arendsoog Test wel korting op Arendsoog-systemen.